Chiril Gaburici a cerut în regim de urgență inventarierea tuturor traseelor naționale!

guvernul filip, Chiril Gaburici a cerut în regim de urgență inventarierea tuturor traseelor naționale, pdm plahotniuc, partidul democrat din moldova, reparatie drumuri chisinau, 

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a emis un ordin către responsabilii din domeniul infrastructurii drumurilor, prin care a cerut în regim de urgență o inventariere a tuturor traseelor naționale.

„Am dat indicații colegilor responsabili de reparația drumurilor să facă o inventariere rapidă a tuturor drumurilor naționale și să se pregătească de pe acum cu tot ce ține de planificare și întreținere, astfel ca, imediat ce va fi posibil de efectuat lucrările, acestea să înceapă, până să intrăm în perioada de vară. Am reușit să construim peste 1600 km de drumuri, dar nu trebuie să uităm de reparația curentă a celor construiți anterior. Traseul Chișinău-Leușeni este o prioritate pentru noi și trebuie reabilitat de urgență, dar până atunci trebuie să fie întreținut în parametri tehnici corespunzători, pentru a asigura condiții bune de deplasare pentru toți șoferii”, a declarat Chiril Gaburici.
 
Aproximativ 2 600 de km de drumuri vor fi reparați în 2019, iar în 2018 au fost reparați circa 1 600 km. De asemenea, reamintim că, accesând site-ul www.drumuribune.md, cetățenii au posibilitatea să vizualizeze, în regim online, informația actualizată despre lucrările de reabilitare și construcție a drumurilor naționale și locale, în cadrul proiectului „Drumuri Bune pentru Moldova”.
Total
0
Shares
Total
0
Share