Social

CHIȘINĂU // Un bărbat a fost reținut în flagrant în timp ce a pătruns într-un automobil de unde a încercat să sustragă bunuri materiale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Botanica de comun cu angajații Batalionului de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, au reținut în flagrant un bărbat de 30 de ani în timp ce a pătruns într-un automobil de unde a încercat să sustragă bunuri materiale.

Acesta s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

În cadrul măsurilor de speciale de investigație și urmărire penală, polițiștii au stabilit că suspectul, pe parcursul lunii februarie și până în prezent, ar fi comis cel puțin 10 furturi din automobile pe teritoriul sectorului Botanica.

Acesta pătrundea în unitățile de transport prin deteriorarea geamului de unde sustrăgea bunurile materiale lăsate de către proprietari cum ar fi: laptopuri, registratoare, telefoane mobile, mijloace bănești.

Prejudiciul cauzat părților vătămate constituie circa 56 mii lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vinovăția.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru furt.

Pentru faptele comise el riscă amendă în mărime de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

 

loading...

Comments are closed.