Alte știri

Cine este fostul Prim-ministru care vrea să asiste la o ședință a Guvernului Chicu?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul premier Ion Sturza, se arată extrem de nemulțumit de acțiunile actualul guvern,în mod special de persoana lui Ion Chicu și se cere invitat la ședință. 

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Într-o postare pe facebook, ex-șeful de guvern atacă dur persoana lui Ion Chicu, recomandându-i să nu se mai streseze „ca o fată mare în fața viitoarei soacre”. 

„Domnul prim (nu ultimul) ministru Chicu s-a supărat! Chipurile, de ce opinia publică nu apreciază la justa valoare realizările guvernului pe care dumnealui îl consideră cel mai bun de la 1913 încoace? Pe bună dreptate, de ce?” se întreabă fostul Prim-ministru.

Astfel că dezamăgit de actualul premier, Ion Sturza se cere invitat la ședință pentru a pune în discuții anumite acțiuni guvernamentale, dânsul fiind convins că are ce spune.

„Și da, dacă tot intenționați să-i invitați pe „foștii” miniștri la ședințe, nu doriți să mă invitați și pe mine la o ședință de guvern la care să dezbatem puțin ce e cu taxa de folosire a drumurilor, rezerva valutara(dalee po spisku) ? Doar “tehnocrati “ suntem…”, se mai relatează în postarea fostului premier.

Amintim că Ion Sturza a deținut funcția de premier a Republicii Moldova în perioada 19 februarie 1999 – 12 noiembrie 1999.

Citește și: Cheia spre succesul unui candidat apolitic de dreapta – Constantin Cheianu

loading...

Comments are closed.