Cine îi va lua locul Otiliei Drăguțanu în Parlament, după ce aceasta și-a depus mandatul de deputat

partidul democrat din moldova, vlad plahotniuc pdm, candu si filip

Fosta ministră a Sănătății, Ruxanda Glavan, ar putea lua locul Otiliei Drăguțanu, după ce a acesta a anunțat astăzi că își depune mandatul de deputat. Drăguțanu și-a motivat plecarea dat fiind incompatibilitatea sa personală cu domeniul politic.

„Dupa o lunga perioada de reflectie, am inteles ca eu nu sunt pentru politica si ea nu este pentru mine. Intotdeauna am stiut sa-mi gasesc locul si sa muncesc acolo unde abilitatile mele au adus utilitate maxima. Sunt de parere ca un partid in opozitie are nevoie de cineva cu un alt profil si temperament si cu mai multa experienta in politica. Le sunt foarte recunoscatoare persoanelor care au avut incredere in mine, iar colegilor din parlament le doresc succes in munca deloc usoara”, a scris Otilia Drăguțanu pe facebook.

Următorul candidat pe lista electorală a PDM, la alegerile din 24 februarie 2019, este Ruxanda Glavan.

Ruxanda Glavan s-a născut în 1980 la Chișinău. A absolvit Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie, iar ulterior a obținut un master în administrarea afacerilor (MBA). Între 2006-2013, ea a fost directorul unei companii ce se ocupă de importul și distribuția produselor cosmetice, a celor de igienă personală și a utilajului medical. O perioadă activitat la Ministerul Muncii, iar între 2015-2017 a deținut funcția de ministrul al Sănătății. Ruxanda Glavan este căsătorită și are doi copii.

Amintim că fracțiunea PDM numără 30 de deputați.

ruxanda glavan, ministerul sanatatii, vaccine anti rujeola, epidemie rujeola, scrisoare glavan, propaganda anti vaccine, riscuri vaccin rujeola

Total
0
Shares
Total
0
Share