Alte știri

Cine sunt ce doi polițiști de frontieră care au salvat un șofer dintr-unul din camioanele cuprinse în flăcări

Pinterest LinkedIn Tumblr

În jurul orei 22:45, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Soroca,  revenind dintr-o misiune de serviciu, a fost martoră a producerii unui accident rutier, cu implicarea a trei camioane. La apropierea de unul din camioanele aflate în flăcări, polițiștii de frontieră, comisar Şoimu Andrian și agent-şef principal Tcaci Leonid, au auzit strigăte de ajutor din partea șoferului, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Nu au ezitat momentul și au intervenit rapid pentru a salva persoana. Ușa din partea șoferului era blocată, fapt ce a îngreunat salvarea bărbatului prins în fiare. În cele din urmă s-a reușit de a scoate șoferul din camion și operativ anunțat Serviciul de Urgență.

În timpul intervenției, personal polițiștii de frontieră nu au suferit traume sau arsuri, doar au fost deteriorate uniforma de serviciu și echipamentul din dotare.

Amintim că, Astă noapte a avut loc un accident rutier cu implicarea a trei TIR-uri pe traseul Soroca-Chișinău. Două camioane mergeau înspre Soroca, iar șoferul din spate nu s-a asigurat și a ieșit la depășire, în urma căruia s-a tamponat în alt TIR care venea în întâmpinare.

Citește și: VIDEO – FOTO // Un șofer a ars de viu în camion, după un accident teribil cu implicarea a trei TIR-uri în apropiere de Soroca

loading...

Comments are closed.