Alte știri

CNA respinge acuzațiile lui Renato Usatîi despre urmărirea judecătorilor CC

Pinterest LinkedIn Tumblr

Centrul National Anticorupție respinge acuzațiile politicianului Renato Usatîi prin care acesta insinuează că unii angajați ai CNA ar fi implicați în urmărirea judecătorilor Curții Constituționale, relatează Telegraph.md

Recent, CNA a oferit răspuns la acest subiect unor deputați, dar și Procuraturii Generale, informând că Centrul nu întreprinde măsuri speciale de investigație în privința magistraților CC.

În acest context, CNA își exprimă disponibilitatea de a fi supus oricăror verificări ale autorităților competente pentru a demonstra neimplicarea sa în acțiunile invocate. Totodată, instituția solicită politicienilor să nu atragă Centrul National Anticorupție în luptele lor politice.

Tot astăzi, Procuratura Generală a anunțat că Maia Sandu și Maia Sandu și Litvinenco au refuzat să denunțe oficial pretinsa intimidare și filare a judecătorilor Curții Constituționale. Mai mult, PG a anunțat că, în alte circumstanțe, acest gen de declarații vor fi calificate ca fiind politice și vor fi lăsate fără examinare.

Nu au probe? Maia Sandu și Litvinenco au refuzat să denunțe oficial pretinsa intimidare și filare a judecătorilor Curții Constituționale

loading...

Comments are closed.