Alte știri

CNAM a demarat procesul de contractare a instituţiilor medico-sanitare pentru 2021

Pinterest LinkedIn Tumblr

Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) a lansat săptămâna curentă procesul de contractare pentru anul 2021 a prestatorilor de servicii medicale în cadrul asigurării obligatorii de asistenţă medicală (AOAM).

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Astfel, instituţiile medico-sanitare care doresc să presteze servicii în cadrul AOAM urmează să prezinte până pe 28 octombrie 2020 documentele specificate în anexele nr. 1-9 la Ordinul nr.246-A din 25 septembrie 2020 al CNAM cu privire la contractarea prestatorilor de servicii medicale pentru anul 2021.

Prestatorii care solicită pentru prima dată încadrarea în sistemul AOAM vor depune documentele la Direcţia contractare a CNAM, adresa: mun. Chișinău, str. Vl. Pârcălab, nr. 46. Pentru prestatorii de servicii medicale care au în prezent încheiate contracte de prestări servicii medicale cu CNAM este suficientă actualizarea dosarului existent prin prezentarea documentelor la agențiile teritoriale sau Direcţiei contractare.

Comisia CNAM de coordonare a contractării instituţiilor medico-sanitare va stabili către 2 noiembrie lista prestatorilor de servicii medicale cu care urmează a fi semnat contractul de acordare a asistenţei medicale (de prestare a serviciilor medicale) în cadrul asigurării obligatorii de asistenţă medicală. Lista respectivă va fi publicată pe pagina web a CNAM către 10 noiembrie.

Citește și: Angajaţii CNAM, instruiţi să-şi dezvolte abilităţile de comunicare cu beneficiarii

loading...

Comments are closed.