Alte știri

CNAS îndeamnă beneficiarii să se programeze online pentru vizita la Casa Teritorială de Asigurări Sociale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Având în vedere situația epidemiologică din țară și în scopul evitării răspândirii COVID-19, Casa Națională de Asigurări Sociale îndeamnă beneficiarii să-şi programeze în continuare, în regim online, vizita la Casa Teritorială de Asigurări Sociale.

Pentru a vă programa online este necesar să accesați bannerul „Programare online la CTAS” de pe pagina oficială www.cnas.md, și să faceți următorii pași: selectaţi oficiul CTAS conform vizei de domiciliu, tipul serviciului, data naşterii, indicați IDNP-ul, numele, prenumele, precum data şi ora programării.

Reamintim că, în zilele de luni, marţi şi miercuri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de pensii, alocaţii, compensaţii şi ajutoare. Joi şi vineri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizații de maternitate și indemnizații paternale. Zilnic, de luni până vineri se pot adresa solicitanții/beneficiarii de ajutoare de deces şi bilete de tratament balneosanatorial, precum și persoanele fizice și juridice plătitori de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat, inclusiv pentru eliberarea certificatelor.

Pe site-ul oficial al instituţiei www.cnas.md, în partea dreaptă a paginii, puteți găsi toate serviciile prestate de Casa Naţională în mod electronic.

loading...

Comments are closed.