Alte știri

Colaj viral pe facebook: Internauții o acuză pe Maia Sandu că în loc să majoreze salariile, ea majorează prețurile!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un colaj cu Maia Sandu postat marți pe pagina de facebook „Popor dezamăgit” a fost distribuit deja de peste 3.700 de internauți. În cele două imagini alăturate se spune că înainte de alegeri lidera PAS promitea moldovenilor salarii de până la 13 mii de lei și pensii de 2 mii de lei, iar după ce a devenit premierul Republicii Moldova, doamna Maia Sandu spune că nu sunt bani în buget de aceea trebuie de scumpit serviciile comunale.

Poporul așteaptă ca guvernul mai întâi să crească salariile și pe urmă să mărească prețurile, dar nu invers! De menționat că astăzi ANRE a avut o întrevedere cu o delegație FMI, iar în urma discuțiilor s-a stabilit că în Republica Moldova este necesar să fie majorate tarifele la energia electrică și la gazele naturale. Anterior și ministrul Economiei, Vadim Bînzari, a pomenit despre aceste lucruri… însă despre creșteri salariale nu se aude nimic.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Amintim că Maia Sandu a învestită în fruntea cabinetului de miniștri de către deputații din alianța ACUM-PSRM pe 8 iunie. Politicienii de opoziție acuză că acest guvern este subordonat Moscovei, dat fiind că formarea alianței a fost coordonată de vicepremierul rus Dmitri Kozak.

loading...

Comments are closed.