Actual

Comandamentul US Army în Europa a donat echipamente specializate de protecție pentru salvatorii și pompierii din Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Comandamentul Forțelor Armate SUA în Europa, prin intermediul Biroului de cooperare militară al Ambasadei SUA în Republica Moldova a oferit o donație de echipamente specializate de protecție pentru salvatori și pompieri.

Echipamentele de protecție în suma de circa 267 000 lei au fost transmise astăzi, conducerii IGSU de Ambasadorul SUA în Republica Moldova Dereck J. Hogan cu participarea ministrului Afacerilor Interne, Pavel Voicu.

Donația a fost oferită la solicitarea IGSU pentru sporirea nivelului de siguranță a salvatorilor antrenați în continuare la prevenirea răspândirii pandemii COVID – 19.

Datorită cooperării între Ambasada SUA în Republica Moldova și IGSU al MAI, efectivul instituției a primit saci de dormit, paturi pliante, costume, măști, mănuși, ochelari de protecție, care urmează a fi distribuite în cel mai scurt timp salvatorilor din prima linie, în cele șase zone de carantină instituite în țară.

loading...

Comments are closed.