Alte știri

Comunicatul de presă care a aruncat în aer tot PLDM-ul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Înainte ca PLDM-ul să reacționeze combativ la răspunsul PAS privind formarea unui bloc comun Filat-Sandu-Năstase, pentru alegerile prezidențiale din toamnă și alegerile parlamentare anticipate, formațiunea Maiei Sandu a publicat o reacție care a aruncat în aer toată tabăra liberal-democrată.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Pe Facebook, PAS a anunțat că şi-a înaintat deja candidatul la funcţia de preşedinte în persoana Maiei Sandu, iar principalul obiectiv al lor este bunăstarea oamenilor, prin alungarea de la putere a celorlalți hoți de miliarde.

”E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal pe spatele cetățenilor. Și alegătorii PAS, și cei ai Platformei DA, ai PL, ai PD sau ai PLDM s-au săturat de hoți. Îi chemăm să o sprijine pe Maia Sandu pe toți oamenii care vor să scape de hoție și de toți hoții {…}. Acesta va fi adevăratul bloc electoral, al alegătorilor, nu al liderilor politici care astăzi sunt, iar mâine – nu”, mai este menționat în comunicatul PAS.

Aflat la Moscova, Igor Dodon anunță că se oferă să fie primul moldovean care va administra vaccinul rusesc

Ieri, după acest răspuns al PAS, PLDM a emis un comunicat belicos prin care a acuzat-o pe Maia Sandu de aroganță și egoism: ”PLDM consideră că poziția PAS este pripită, regretabilă și lipsită de viziune politică. Rămâne de văzut dacă aroganța și egoismul vor fi cele mai convingătoare calități în apropiatele competiții electorale”.

Totodată, PLDM a transmis că apreciază drept politic corectă poziția Platformei DA față de propunerea liberal-democrată, propunere discutată pe larg în interiorul PLDM și adoptată de Biroul Permanent Central, cu participarea tuturor președinților de organizații teritoriale.

VIDEO // Emisiunea ”Președintele Răspunde” din 21 august 2020

Nu în ultimul rând, partidul lui Filat a ținut să amintească despre retragerea lui Andrei Năstase în favoarea Maiei Sandu: ”Experiența arată că, atunci când există voință politică, se poate acționa cu mai mult discernământ și responsabilitate, așa cum s-a întâmplat în campania pentru prezidențialele din 2016, când candidatul înregistrat Andrei Năstase s-a retras în favoarea Maiei Sandu cu doar 15 zile înainte de scrutin”.

În cadrul unui interviu pentru PRO TV Chișinău, Vlad Filat a declarat că nu este mulțumit de comportamentul actualilor pro-europeni, iar el mai are multe de spus pe scena politică moldovenească.

Un avion a plecat din Germania pentru a-l aduce pe Navalnîi la un spital din Berlin

loading...

Comments are closed.