Condamnatul penal în România, Cristian Rizea, îndeamnă moldovenii să o voteze pe Maia Sandu

Supărat că Igor Dodon i-a anulat cetățenia Republicii Moldova, condamnatul penal în România, Cristian Rizea, îndeamnă moldovenii să o voteze pe Maia Sandu.

Acesta a publicat o postare pe pagina sa de pe Facebook, Spovedania lui Rizea, prin care cheamă oamenii să o voteze pe șefa PAS, fiind convins de faptul că aceasta nu i-ar fi anulat cetățenia țării noastre.

Cristian Rizea lansează un atac dur la adresa lui Igor Dodon, după ce șeful statului a semnat decretul prin care i-a anulat cetățenia

”Mă văd nevoit să reacționez și să-i îndemn pe toți cetățenii moldoveni de bună-credință să iasă la vot în 15 noiembrie și să voteze cu Maia Sandu, pentru ca astfel de abuzuri să nu se mai întâmple niciodată”, a scris Rizea, condamnatul care urmează să fie expulzat din țara noastră și predat pe mâinile autorităților române.

Amintim că Rizea a ajuns în țara noastră în perioada de guvernare a regimului Plahotniuc, iar îndemnul său în favoarea Maiei Sandu este în unison cu chemările lui Andrian Candu și PRO Moldova.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share