Cristian Rizea lansează un atac dur la adresa lui Igor Dodon, după ce șeful statului a semnat decretul prin care i-a anulat cetățenia

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a rămas fără cetățenia Republicii Moldova, iar după semnarea decretului a lansat un atac dur la adresa lui Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, scrie QMagazine.

Fostul politician, condamnat în 2017 la 4 ani și 8 luni de închisoare, consideră că gestul actualului președinte Igor Dodon de a-i retrage cetățenia este abuziv. Mai mult decât atât retragerea cetățeniei ar fi dovada că infractorii pe care Rizea îi devoalează „au plătit milioane de euro mafiei politice din Moldova condusă de Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc”.

„Dragi Români infractorii pe care îi devoalez au plătit milioane de euro mafiei politice din Moldova condusă de Igor Dodon si Vladimir Plahotniuc pentru a îmi retrage în mod abuziv cetățenia Republicii Moldova! Mă voi lupta în instanță aici la Chișinău și sper cu ajutorul vostru și al lui Dumnezeu să pot reuși! Adevărul învinge întotdeauna!”, a scris Cristian Rizea pe Facebook.

Amintim că, în dimineața zilei de 3 noiembrie, Igor Dodon a informat că a semnat decretul prin care a anulat cetățenia fostului politician român Cristian Rizea, după prezentarea unei informații de către Comisia pentru cetățenie. Șeful statului a menționat că urmează procedura de expulzare a acestuia, iar autoritățile din Moldova și România vor iniția toate demersurile în acest sens.

Renato Usatîi a trimis-o pe Maia Sandu să facă un plan de acțiuni, după care va decide dacă o susține în turul II

Total
0
Shares
Total
0
Share