Conducerea și echipa Partidului ”ȘOR” o vor susține pe Victoria Șapa, candidatul Partidului ”ȘANSĂ” la funcția de primar al municipiului Bălți

Victoria Șapa

Echipa Partidului ”ȘOR”, formațiune aflată în lichidare la cererea Guvernului condus de către oponenții politici din PAS, va susține candidatul Partidului ”ȘANSĂ” la funcția de primar general al municipiului Bălți. Anunțul a fost făcut de către liderul formațiunii, numele căruia nu poate fi pronunțat pe teritoriul Republicii Moldova și nu poate fi scris în presă în temeiul unei dispoziții a Comisiei pentru Situații Excepționale, instituție prezidată de către Dorin Recean.

”După ce autoritățile au folosit toate pârghiile posibile și imposibile, operând, din nou, modificări la Codul Electoral și nu i-au permis Marinei Tauber, deputat independent, să participe la alegerile de la Bălți, liderul Partidului ”ȘOR” și echipa sa au decis să susțină candidatul înaintat de Partidul ”ȘANSĂ”, Victoria Șapa, la funcția de primar al municipiului Bălți.

”Marina Tauber și cu mine o cunoaștem din copilărie, am crescut împreună, este o persoană de încredere, decentă, cinstită și muncitoare”, a spus liderul Partidului ”ȘOR”.

Politicianul a subliniat că, în ciuda fricii mari a actualei guvernări de a vedea Bălțul un oraș în dezvoltare și prosperitate rapidă, acest obiectiv va fi atins.

”Vă garantez că dacă Victoria Șapa va câștiga, voi implementa toate proiectele pe care le-am promis în campaniile electorale anterioare de la Bălți. Drumuri, spitale, curți, școli, grădinițe și multe altele. Vom transforma Bălțul în orașul visurilor! Alegerea este a dumneavoastră”, a spus liderul partidului menționat.

Amintim că printr-o lege votată de majoritatea parlamentară, peste 102 de persoane afiliate Partidului „ȘOR” au fost limitate în drepturile constituționale și nu pot participa în calitate de candidați la alegerile locale din 5 noiembrie 2023. Pe de altă parte, Comisia de la Veneția a transmis că excluderea politicienilor din viața politică este la discreția alegătorilor, iar în perioada electorală nu se recomandă modificarea normelor legale cu privire la desfășurarea scrutinelor electorale.

Total
0
Shares
Total
0
Share