Politic

Consilierul municipal Andrei Năstase este prezidențiabilul PPDA

Pinterest LinkedIn Tumblr

PPDA l-a desemnat pe Andrei Năstase candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova la alegerile prezidențialele din toamnă. Decizia a fost luată în urma Consiliul Politic Naţional, transmite Jurnal.md

„Platforma Demnitate și Adevăr a decis astăzi să deschidă în mod oficial un front de luptă politică pentru neutralizarea finală a celui care prin acțiunile și abordările sale păstrează Republica Moldova la periferia Uniunii Europene și refuză să permită emanciparea și democratizarea societății noastre. Astfel, Consiliul Politic Național a decis în unanimitate desemnarea domnului Andrei Năstase, președintele Platformei Demnitate și Adevăr, drept candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, pentru scrutinul care se va desfășura în toamna acestui an”

Andrei Năstase a declarat: ”Am primit astăzi o responsabilitate uriașă. Mi-o asum. Recuperarea Președinției Republicii Moldova este doar un mijloc prin care dorim să ne atingem obiectivele noastre supreme. Creșterea calității vieții oamenilor, eradicarea corupției, dreptate pentru toți și pentru fiecare în parte, libertate, stat de drept și justiție independentă, reîntregirea familiilor noastre aici, acasă, integrare europeană pentru Republica Moldova și pentru cetățenii ei”.

Telegraph.md amintește că Andrei Năstase a pierdut funcția de ministru după ce Maia Sandu a decis unilateral să piardă guvernarea.

loading...

Comments are closed.