Alte știri

Constantin Starîș declară ferm: ”Comuniștii și socialiștii vor fi împreună în parlament. Nu vom dezamăgi cetățenii!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Crearea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor este o încercare de a reînvia echipa de conducere de succes care a dezvoltat Moldova în anii 2001-2009, informează NTV

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”A fost singura perioadă pentru care nu ne este rușine, când criminalitatea a fost lichidată, când am pus capăt practicii rușinoase a restanțelor la salarii și pensii, precum și a plății acestora în galoși, macaroane și hrișcă, cu teribila practică întreruperilor de curent electric. Am început să dezvoltăm economia, am primit investiții mari, am determinat toți vecinii noștri, lumea întreagă să țină cont de opinia noastră și de interesele noastre naționale, să ne respecte”, a declarat Constantin Starîș, candidat la funcția de deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, la o întâlnire cu locuitorii din Căușeni.

El a menționat că acum ni se interzice de fapt să avem interese naționale. – Când ministrul afacerilor externe al României discută cu ministrul afacerilor externe al Ucrainei problema recunoașterii limbii moldovenești drept inexistentă în Ucraina, îmi vine să spun: ”Ascultă, întreabă-ne mai întâi pe noi ce credem noi despre acest lucru” . Nici măcar nu consideră necesar să comunice cu noi despre asta. Este jenant și rușinos – a spus candidatul.

Starîș a subliniat, de asemenea, că Vladimir Voronin și Igor Dodon au dat dovadă de înțelepciune, bun simț și maturitate politică atunci când au convenit să se unească. El a negat, de asemenea, zvonurile oponenților precum că comuniștii și socialiștii se vor separa în parlament. – Vom fi împreună în parlament. Ne-am unit pentru a câștiga, pentru că Moldova trebuie să fie cu adevărat salvată. Moldova nu se va salva de la sine, sperăm pentru sprijinul dumneavoastră. Oferiți-ne puterea și nu vă vom dezamăgi! – a rezumat el.

Citește și: BREAKING NEWS // Partidele pro-europene și unioniste să se retragă în favoarea PAS, cere PLDM-ul lui Vlad Filat

loading...

Comments are closed.