Alte știri

Copilăriile dramatice ale vedetelor. Prin ce au trecut Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio sau Jim Carrey

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sunt unele dintre cele mai mari vedete din lume, însă până a ajunge aici au trecut prin momente extrem de grele. Printre celebritățile care au avut o copilărie dificilă se numără Oprah Winfrey, Jennifer Lopez, Jim Carrey și Leonardo DiCaprio.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit Știrile ProTV, Oprah a fost supusă la numeroase abuzuri în copilărie și a vrut să se sinucidă. Mai mult, pe când avea doar 14 ani a fost violată de unchiul ei, iar apoi a suferit un avort spontan. Prezentatoarea de televiziune obișnuia să umble îmbrăcată într-un sac de cartofi pentru că părinții ei nu își permiteau să îi cumpere haine.

Nici Jim Carrey nu a avut parte de o copilărie prea fericită. La 12 ani tatăl lui și-a pierdut slujba. Celebrul actor a fost nevoit să lucreze ca paznic și om de serviciu înainte de a deveni unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood.

Jennifer Lopez a renunțat la școală și a dormit pe străzi, însă a reușit tot ceea ce și-a propus. Artista a dormit în săli de dans după ce plecau clienții.

Celine Dion a avut 15 frați, iar întreaga familie era nevoită să supraviețuiască cu 160 de dolari pe săptămână. Au reușit să scape de sărăcie în momentul în care artista i-a trimis un demo lui Rene Angelil care, ulterior i-a devenit și soț.

Leonardo DiCaprio are acum o avere de aproximativ 200 milioane dolari. Însă în copilărie a trăit într-un cartier mărginaș de la Hollywood. Mama sa a lucrat ca secretară, iar tatăl lui a vândut benzi desenate în stațiile de metrou. De mic și-a dorit să își scape de sărăcie, astfel că actoria i s-a părut calea cea mai ușoară pentru a face acest lucru.

Sursa: Unica.ro

Citește și: FOTO // Uimitor! Cum arată Jennifer Lopez în costum de baie la 50 de ani

 

loading...

Comments are closed.