Copilăriile dramatice ale vedetelor. Prin ce au trecut Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio sau Jim Carrey

Sunt unele dintre cele mai mari vedete din lume, însă până a ajunge aici au trecut prin momente extrem de grele. Printre celebritățile care au avut o copilărie dificilă se numără Oprah Winfrey, Jennifer Lopez, Jim Carrey și Leonardo DiCaprio.

Potrivit Știrile ProTV, Oprah a fost supusă la numeroase abuzuri în copilărie și a vrut să se sinucidă. Mai mult, pe când avea doar 14 ani a fost violată de unchiul ei, iar apoi a suferit un avort spontan. Prezentatoarea de televiziune obișnuia să umble îmbrăcată într-un sac de cartofi pentru că părinții ei nu își permiteau să îi cumpere haine.

Nici Jim Carrey nu a avut parte de o copilărie prea fericită. La 12 ani tatăl lui și-a pierdut slujba. Celebrul actor a fost nevoit să lucreze ca paznic și om de serviciu înainte de a deveni unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood.

Jennifer Lopez a renunțat la școală și a dormit pe străzi, însă a reușit tot ceea ce și-a propus. Artista a dormit în săli de dans după ce plecau clienții.

Celine Dion a avut 15 frați, iar întreaga familie era nevoită să supraviețuiască cu 160 de dolari pe săptămână. Au reușit să scape de sărăcie în momentul în care artista i-a trimis un demo lui Rene Angelil care, ulterior i-a devenit și soț.

Leonardo DiCaprio are acum o avere de aproximativ 200 milioane dolari. Însă în copilărie a trăit într-un cartier mărginaș de la Hollywood. Mama sa a lucrat ca secretară, iar tatăl lui a vândut benzi desenate în stațiile de metrou. De mic și-a dorit să își scape de sărăcie, astfel că actoria i s-a părut calea cea mai ușoară pentru a face acest lucru.

Sursa: Unica.ro

Citește și: FOTO // Uimitor! Cum arată Jennifer Lopez în costum de baie la 50 de ani

 

Total
0
Shares
Total
0
Share