Corneliu Furculiță: “Fracțiunea PSRM în Parlament nu va admite destabilizarea situației din țară”

Președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, a declarat că deputații socialiști vor depune toate eforturile pentru a nu admite destabilizarea situației din țară. Declarația a fost făcută, în această seară, la Radio Moldova, transmite Telegraph.md, cu referire la Primul.md

”Suntem cea mai mare fracțiune în Parlament, avem 37 de deputați, suntem o echipă unică și trainică. Suntem deschiși permanent dialogului, avem un pragmatism politic și vreau să asigur cetățenii că nu vom admite ca în țară să fie destabilizare”, a declarat Furculiță.

Deputatul a menționat că în condițiile pandemiei și crizei economice este important ca instituțiile principale ale statului să funcționeze.

”Avem dialog cu toate fracțiunile, fiindcă pe noi ne interesează ca Parlamentul să fie o instituției funcțională, astfel ca să fie votate legile necesare în situația complicată de pandemie și criză”, a spus deputatul PSRM.

Liderul fracțiunii PSRM a reiterat că socialiștii vor face majoritate parlamentară doar cu fracțiunile veritabile din Parlament.

Corneliu Furculiță: “Votarea principalului document financiar al țării nu trebuie să fie transformată în târg”

Total
0
Shares
Total
0
Share