Corneliu Furculiță: Guvernul pe care noi l-am susținut a făcut față provocărilor din acest an dificil

Guvernul, susținut de PSRM, a făcut față provocărilor din acest an generate de pandemie și de secetă, a declarat liderul fracțiunii socialiștilor din Parlament, Corneliu Furculiță, în cadrul unei emisiuni la Radio Moldova, transmite Telegraph.md, cu referire la Primul.md

Deputatul PSRM a menționat că într-un an dificil s-a reușit majorarea salariilor și pensiilor, acordarea subvențiilor pentru agricultorii afectați de secetă și promovarea unor măsuri de susținere pentru mediul de afaceri și cetățeni în condițiile pandemiei.

”Este cu mult mai complicat și responsabil să fii la guvernare, mai ales când întreaga lume este într-o stare complicată legată de pandemie, din care cauză economia nu se dezvoltă, încasările la buget sunt mici. Este un an dificil de guvernare, dar Guvernul pe care noi l-am susținut a făcut față la aceste provocări, a majorat salariile, a acordat subvenții agricultorilor afectați de secetă”, a declarat Furculiță.

Liderul fracțiunii PSRM a mai menționat că, într-o societate democratică opoziția își are rolul său, dar ea nu trebuie să treacă peste liniile roșii.

”Ea trebuie să critice, să monitorizeze puterea, dar trebuie să respecte și anumite limite. Regretabil este atunci când se trec peste aceste linii roșii și se vine cu învinuiri nefondate, lipsite de sens și populiste”, a mai declarat Corneliu Furculiță.

PSRM consideră că alegerile anticipate ar trebui organizate în toamna 2021

Total
0
Shares
Total
0
Share