Politică

Corneliu Furculiță: „Pentru oameni onorabili există linii roșii, peste care nu se trece”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul socialist Corneliu Furculiță răspunde dur atacurilor venite din partea colegului său din PPDA Iurie Reniță, transmite Telegraph.md

Furculiță este de părerea că deputatul din blocul ACUM este finanțat pentru astfel de atacuri direct de Vlad Plahotniuc.

„Există un „brav” domn, pe nume Reniță, care în ultimul timp afirmă că spiritul divin l-a ales pe dînsu ca să sape prin sertarele contabilității întreprinderii, la care sunt fondator. Ei bine, chiar el afirma într-o postare, precum că în preajma unei sărbători, un oarecare “MOȘ” a fost destul de generos cu el, și i-a lăsat un plic. Nu e greu de priceput cine este acest “MOȘ”, care astăzi se bronzează în Miami, și ce a lăsat el pentru acest „brav” domn Reniță-Cîrtiță. Pînă aici totul merge bine: a primit plicul, a primit sarcina, face conferințe de presă, flutură cu pretinse “dovezi”, atacă politicieni etc…, omul e în temă.”, scrie socialistul într-o postare pe facebook.

Furculiță mai menționează că cu toate acestea Reniță ar fi în pană de idei, dar și în lipsă de banii în plic, asta făcându-l pe ex-diplomat să atace nu doar politicienii dar și familiile lor.

„S-au cam epuizat ideile, dar și arginții din plic s-au teminat, și acest “brav” domn Reniță-Cîrtiță, decide că e puțin să ataci doar politicienii, și trece deja la soțiile lor. Ei să știi domnule Cîrtiță că acest lucru este josnic, chiar și dacă îl faci pentru bani, iar unui „brav” domn, fie și care vorbește cu accent bucureștean, nu-i face față. Iar pentru jurnaliștii, care îl invită la emisiuni și alimentează această josnicie, am un sfat: dragi colegi, pentru oameni onorabili există linii roșii, peste care nu se trece”, conchide Corneliu Furculiță.

Citește și: Un nou episod ”Președintele Răspunde”: Igor Dodon vorbește despre pandemie, economie, ajutoarele externe și politică

loading...

Comments are closed.