Alte știri

Coronavirus: O femeie a decedat, iar de 24 de ore rudele sunt izolate în casă cu trupul neînsuflețit, așteptând rezultatul testelor

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie suspectată de infecție cu coronavirus a decedat aseară în orașul italian Napoli, iar rudele sunt izolate în casă, împreună cu trupul neînsuflețit al victimei, așteptând rezultatele testelor de laborator, relatează Telegraph.md

Femeia, în vârstă de 47 de ani, și-a pierdut cunoștința ieri după-amiază, iar spre seară a decedat. Anterior aceasta a avut simptome compatibile cu cele provocate de coronavirus. De asemenea, suferea de epilepsie.

Rudele au contactat serviciile de urgență când femeia a început să se simtă rau, dar atunci când au ajuns la fața locului nu a mai putut fi resuscitată.

Femeii i s-au luat totuși analizele necesare pentru a verifica dacă este vorba despre coronavirus.

Totuși, deja de 24 de ore rudele așteaptă rezultatele, iar trupul neînsuflețit al femeii se află încă în casă.

În locuință, pe lângă femeia decedată, se mai află șapte mebri ai familiei: fratele, părinții, și o soră cu soțul și doi copii.

Aceștia s-au autoizolat, dar se simt abandonați de către autorități, pentru că de 24 de ore nu au primit nicio indicație referitor la cum ar trebui să procedeze.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ // Vaccinul contra coronavirusului ar putea apărea în curând

 

loading...

Comments are closed.