Costi Burlacu şi Corina Ţepeş: de Dragobete suntem alături de Monica Babuc și o susținem la alegeri!

Costi Burlacu şi Corina Ţepeş, de Dragobete suntem alături de Monica Babuc,  și o susținem la alegeri, pdm babuc plahotniuc, partidul democrat din moldova,

Anii trecuți, pe 24 februarie, la concertele lui Costi Burlacu şi Corina Ţepeş de Dragobete, Monica Babuc era mereu alături de ei. Anul acesta, pe 24 februarie, cei doi interpreți vor să fie și ei alături de doamna ministru a Culturii și să o susțină. “Apreciem tot ceea ce a făcut pentru cultura și artiștii din Moldova și duminică noi alegem faptele”, a scris Costi Burlacu şi Corina Ţepeş pe Facebook.

Monica Babuc spune că a început cum se cuvine această frumoasă zi. “Am votat, alături de ialoveneni și de toată țara, cu toată inima, pentru echipa PDM – oamenii pe care îi reprezintă faptele bune și care își îndeplinesc mereu promisiunile. E o zi prea importantă pentru destinul țării noastre și fiecare dintre voi aveți dreptul să decideți cum vreți să trăim aici, acasă. Haideți și voi să îi votați pe cei care v-au fost mereu alături și care au avut într-adevăr reușite Pentru Moldova! Votăm Partidul Democrat!”, a spus ministra Educației și Culturii din Moldova.

După vot, nu uitați să sărbătoriți și Dragobetele, a mai spus Monica Babuc.

Total
0
Shares
Total
0
Share