Costiuc către Grițco: ”Aveți grave probleme cu omul care vă conduce, e un interlop. Sunteți mercenari”

 

Vicepreședinta „Partidului Nostru”, Elena Grițco, candidat pe lista Blocului „Renato Usatâi”, și liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, și-au împărțit replici dure în cadrul dezbaterilor electorale organizate de Jurnal TV

„Am încercat să aflu ce program electoral aveți, dar nu am găsit, aveți doar niște teze formulate. Dar am examinat lista electorală și activitatea dvs. de blogger, deloc nu l-ați criticat pe Plahotnuc și Șor. Ce caută omul lui Șor, nepotul lui Petru Jardan, în lista electorală?”, l-a întrebat Grițco pe Costiuc.

„Foarte bine formulat, important să nu fii bandit, din ăsta care împușcă din două automate. Oamenii care se regăsesc în listă sunt colegii mei pe care îi cunosc din 2007. Este un fals, sunt oameni minunați pentru care eu răspund”, a răspuns Costiuc.

„Vorbesc colegii dvs, și zic că nu aveau ce căuta acești oameni în listă și că i-ați pus acolo fără a coordona cu echipa”, a insistat reprezenta Blocului Renato Usatâi.

„Nu încercați să ne etichetați. Aveți grave probleme cu omul care vă conduce, e un interlop. Sunteți mercenari”, a acuzat liderul Partidului Democrația Acasă.

Citește și: VIDEO // Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi, adresat de Ziua comemorării victimelor fascismului

Total
0
Shares
Total
0
Share