Externe

COVID-19 ROMÂNIA // Record de decese și de bolnavi în stare gravă din cauza coronavirusului, în ultimele 24 de ore

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 1.053 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, din 22.320 de teste efectuate. Alte 60 de persoane au murit din cauza infecțiilor cu coronavirus, un nou record de decese în România, transmite Telegraph.md, cu referire la Cotidianul.md

De asemenea, la Terapie Intesivă sunt internate 522 de pacienți, cel mai mare număr de la începutul pandemiei, relatează digi24.ro.

Până astăzi, 1 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 88.593 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

38.454 de pacienți au fost declarați vindecați și 11.175 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.053 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID-19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 586 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 3.681 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Citește și: Protestele violente continuă în SUA în timp ce președintele Trump îl apără pe adolescentul care a împușcat trei protestatari în Kenosha

loading...

Comments are closed.