Crimă TERIFIANTĂ la Dubăsari: Un minor și-a înjunghiat bunica pentru că i-a interzis să utilizeze gadget-urile

Cuțit, și-a înjunghiat bunica
 

Un adolescent în vârstă de 14 ani și-a atacat bunica cu un cuțit, pentru că dânsa i-a interzis să utilizeze gadgeturile. Incidentul a avut loc la data de 04.02.2020, în jurul orei 22:00, în Dubăsari, scrie mvdpmr.org.

Potrivit poliției din stânga Nistrului, victima, în vârstă de 56 de ani, reușind personal să sune la ambulanță, a fost internată în unitatea de terapie intensivă a spitalului raional.

Femeia s-a prezentat, având mai multe lovituri, aplicate cu cuțitul. Aceasta a precizat că a fost înjungiată de nepotul său, scrie Unica.md cu referirela mvdpmr.org.

În urma investigațiilor efectuate, s-a dovedit că seara a avut loc un conflict între ei. Potrivit mamei băiatului, acesta a chiulit de la școală în ajun, din această cauză, bunica i-a interzis să folosească gadgeturi.

După ce poliția a examinat casa și zona din jur, băiatul a fost găsit în pod. Adolescentul era în stare de șoc, nu putea să explice nimic.

În ceea ce privește vătămarea corporală intenționată și prejudicierea sănătății, potrivit USK se efectuează o pre-investigație, în urma căreia se va lua o decizie de instituire a unei proceduri penale.

După aceasta, se stabilește gradul de gravitate a rănilor victimei, precum și motivul care l-a determinat pe minor să comită aceste acțiuni.

Presupusul instrument al infracțiunii a fost confiscat și trimis spre examinare.

Citește și: Doi bărbați reținuți de poliția capitalei: Furau mașini pentru a se plimba

Total
0
Shares
Total
0
Share