Social

Cu viteza de 233 km/h în apropiere de Orhei. Cine e vitezomanul

Pinterest LinkedIn Tumblr
Ieri, în jurul orei 20:00 pe traseul R-6 în apropiere de raionul Orhei, a fost depistat și stopat de către inspectorii de patrulare, un șofer conducând cu abateri destul de grave de la legislație.
Fiind la volanul unui Mercedes, acesta a ținut să apese pe accelerator până a prins o viteză de 233 km/h. Bărbatul de 29 de ani, originar din Chișinău, în mod conștient a pus în pericol atât viața sa, cât și a altor participanți la traficul rutier.
În consecință, șoferului i-a fost întocmit proces-verbal cu remitere în judecată, ridicându-i-se permisul de conducere, deoarece acesta mai avea acumulate anterior 13 puncte de penalizare.
De asemenea, astăzi pe traseul M-1 în apropiere de raionul Criuleni a fost depistat și stopat cu viteză excesivă, autoturismul de marcă Volvo, condus de un bărbat de 63 de ani, având o viteză de 182 km/h. Șoferul s-a ales cu un proces-verbal pentru depășirea limitei de viteză fiind sancționat cu amendă și cu aplicarea a 5 puncte de penalizare.
Totodată, menționăm că, în perioada 19 – 22 martie, peste 1 500 de conducători auto au depășit limita de viteză! S-au înregistrat 10 accidente rutiere, soldate cu 15 persoane traumatizate, iar 41 de șoferi au fost depistați în stare de ebrietate la volan.
Inspectoratul General al Poliției atenționează toți conducătorii auto, că regulile de circulație rutieră trebuie respectate cu strictețe, pentru că viața e cea mai importantă, iar indiferența are consecințe grave!
loading...

Comments are closed.