Alte știri

Cultivau plante de cânepă, iar ulterior preparau droguri și le vindeau. Șase bărbați au fost reținuți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șase bărbați cu vârstele cuprinse între 22 și 52 de ani, domiciliați temporar în municipiul Chișinău, au fost reținuți fiind suspectați de cultivarea plantelor de cânepă și comercializarea mugurilor de canabis și a marijuanei.

Suspecții au fost documentați de ofițerii Direcției investigații infracțiuni legate de droguri a Inspectoratului Național de Investigații, Inspectoratului de Poliție Ciocana al Direcției de Poliție Chișinău, sub conducerea procurorilor din cadrul Oficiului Ciocana al Procuraturii mun. Chișinău, pe parcursul lunilor ianuarie – februarie curent.

Unii dintre ei au fost anterior condamnați pentru infracțiuni similare.

Ca urmare a peste 10 percheziții efectuate la domiciliile și automobilele suspecților, polițiștii au depistat și ridicat peste 2000 gr de marijuana, bani proveniți din realizarea drogurilor și cântare la scara mică.

Drogurile erau comercializate la un preț de la 150- 200 lei per gram.

Astfel, dacă aceștia își realizau scopul infracțional, urmau să obțină un venit de aproximativ 400 000 de lei din vânzarea întregii cantități de droguri obținute.

În cazul în care le va fi demonstrată vinovăția, aceștia riscă o pedeapsă penală sub formă de închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

loading...

Comments are closed.