Social

Cum arată scuarul Dokuceaev, după ce 50% din pavaj a fost aplicat iar cele 30 de locuri de parcare, amenajate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scuarul din str. V. Dokuceaev din cartierul Telecentru al capitalei prinde contur. 50 la sută din alei sunt deja pavate, iar cele 30 de locuri de parcare amenajate pe perimetrul scuarului au fost deja finalizate 100%.

Potrivit primarului general Ion Ceban, acestea vor fi predestinate pentru persoanele care vizitează instituţia medicală din preajmă.

„Sistemele de irigare şi iluminat au fost instalate, urmând să fie montaţi şi pilonii de electricitate. Actualmente se lucrează la reparaţia scărilor de acces către Centrul Medicilor de Familie Nr. 7 şi a celor două rampe de acces destinate persoanele cu mobilitate redusă sau parinților care îşi duc copiii în cărucioare”, a punctat edilul.

Primarul spune că totodată sunt tencuiţi pereţii treptelor de acces în policlinică, pe care va fi aplicată piatră decorativă. Concomitent sunt amenajate şi spaţiile verzi.

„Lucrări de renovare a infrastructurii nu au lic doar in centrul orașului, ci în toate sectoarele capitalei”, a menționat acesta.

loading...

Comments are closed.