Alte știri

Cum instituțiile de presă, afiliate PAS, încearcă să-i facă imagine Maiei Sandu, distribuind informații FALSE

Pinterest LinkedIn Tumblr

Instituțiile de presă afiliate PAS au încercat, astăzi, să-i facă imagine Maiei Sandu distribuind informații FALSE. Astfel, portalul Agora.md a publicat o știre cu titlu „Pe jos și fără pază: Cum a venit Maia Sandu la conferința cu jurnaliștii”.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În această știre, jurnaliștii au încercat să convingă cititorul că Maia Sandu este un om modest, care, chiar și după ce a câștigat alegerile prezidențiale, se deplasează pe jos și nu are pază de corp. Totodată, Agora.md publică imagini video din care se vede clar că la câțiva metri distanță de Maia Sandu mergea bodyguardul acesteia, iar la intrare în sediul Palatului Republicii, Sandu i-a transmis umbrela sa.

După ce Agora.md a fost prinsă cu FAKE NEWS, autorul a corectat titlul și textul știrii în “Pe jos: Cum a venit și cu cine a plecat Maia Sandu de la conferința cu jurnaliștii (VIDEO)”, sugerând că greșeala a fost doar în faptul că Maia Sandu a venit fără pază. 

Totuși, jurnaliștii de la Agora.md nu au atras atenția la un alt element: Maia Sandu este încălțată în pantofi. Ori, în ziua în care în Capitală ninge, iar termometrul indică 1 grad Celsius, este periculos pentru sănătate să vii pe jos din sectorul Buiucani până în Centru doar în pantofi.

De menționat că FALSUL distribuit de Agora.md a fost preluat și de alte instituții media, afiliate PAS.

loading...

Comments are closed.