Politic

Dacă s-ar ține de cuvânt, Dorin Chirtoacă ar trebui să plece pe „lumea cealaltă” după ce va privi acest video!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul unei conferințe de presă, Dorin Chirtoacă, fostul primar general al Municipiului Chișinău a declarat că dacă undeva în Europa a mai existat un caz similar cu al său, adică un caz unde un primar ar fi fost suspendat din funcție în timpul unei anchete fără să existe o hotărâre definitivă a instanței de judecată.

Într-un video, bloggerul Eugen Luchianiuc a demonstrat că un caz tras la indigo cu cel al lui Chirtoacă a avut loc în Tallin, capitala Estoniei. Edgar Savisaar, în 2015 a fost suspendat din funcția pe care o exercita, funcția de primar al orașului Tallin. În decizia instanței se spune că aflându-se în funcția de primar, Savisaar ar putea cumva să influențeze investigația prin distrugerea unor probe.

Astfel, o concluzie care se cere ar fi ca spusele lui Chirtoacă „Dacă cineva îmi arată un exemplu ca a meu, voi pleca pe lumea cealaltă” să se adeverească.

Deocamdată, Dorin Chirtoacă nu a comentat acest caz, iar Luchianiuc se întreabă dacă măcar de data aceasta Chirtoacă se va ține de cuvânt, sau va găsi mijloace prin a se eschiva de spusele sale.

loading...

Comments are closed.