Social

De ziua salvatorului vor fi oferite primele apartamente de serviciu! Cine va beneficia de ele?

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 5 aprilie, de Ziua Salvatorului, pe strada Gh. Asachi 69/2  din mun. Chișinău va fi pusă piatra de temelie la blocul locativ în care vor fi primele apartamentele de serviciu pentru angajații IGSU.

Proiectul are drept scop dotarea cu locuințe a angajaților MAI. Luni, 19 martie, la sediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgenț, a avut loc înmânarea contractelor semnate în cadrul parteneriatului. La eveniment a participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan care a menționat că MAI nu a avut niciodată apartamente de serviciu pentru angajați, iar acest proiect este un bun exemplu pentru mulți, informează Basarabia.md.

Mai mult, primele 7 apartamente urmează să fie oferite de Ziua Salvatorului, iar beneficiarii acestora se vor puatea bucura de spații de locuit chiar începând cu luna aprilie.

Ca urmare a prevederilor Contractului de parteneriat public privat, IGSU urmează să primească 54 de apartamente de serviciu cu 1 și 2 odăi  și o sală de sport. Conform proiectului complexul locativ urmează să fie dat în exploatare în anul 2019.

loading...

Comments are closed.