Alte știri

Declarația lui Igor Dodon după întâlnirea cu deputații din fracțiunea PSRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon anunță că astăzi s-a întâlnit cu fracțiunea parlamentară a PSRM. Le-a mulțumit colegilor pentru susținere și munca enormă depusă în campania electorală, informează Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Am fost unanimi în opinia că cei circa 50% de alegători din țară, care au votat pentru candidatura mea, reprezintă un segment impunător al societății, așteptările cărora nu pot fi neglijate.

Am decis că vom merge ferm înainte, apărându-le interesele și viziunile. Vom depune toate eforturile ca angajamentele date oamenilor să le realizăm cu succes.

De asemenea, am constatat necesitatea de a evita o posibilă criză politică, care ar provoca după sine aprofundarea problemelor în economie și un colaps social. În opinia socialiștilor, o criză politică și guvernamentală ar însemna intrarea în incapacitate de plată a salariilor și pensiilor, fapt care trebuie evitat. Mi-am exprimat speranța, că în urma întrevederilor pe care urmează să le inițiez și cu alte grupuri parlamentare, o soluție eficientă în acest sens va fi identificată.

În cadrul dialogului deputații socialiști au propus să revin la conducerea PSRM, urmând ca acest fapt să se producă în conformitate cu prevederile statutare ale formațiunii”, a declarat Dodon.

Pavel Filip: „Alegeri parlamentare anticipate ar însemna o catastrofă”

loading...

Comments are closed.