Alte știri

Declarația lui Igor Dodon după ședința Consiliului Republican al PSRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

La invitația Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon a participat la ședința extraordinară a Consiliului Republican al formațiunii.

Șeful statului a mulțumit conducerii și membrilor de partid, inclusiv organizațiilor teritoriale, pentru susținerea activă și munca enormă din perioada campaniei electorale.

“Am subliniat că, în pofida rezultatului obținut, aceasta este o experiență bună pentru noi toți și suntem obligați să ne continuăm activitatea constructivă în beneficiul poporului nostru, în special ținând cont de faptul că în interiorul Moldovei, aproape o jumătate dintre alegători au votat pentru candidatura mea. Astfel, diferența dintre mine și concurenta mea la secțiile din țară a constituit doar 27 de mii de voturi, așa că echipa noastră a muncit foarte bine.

În carul discuțiilor care au avut loc, am acceptat cu recunoștință propunerea Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor de a reveni în funcția de lider al partidului. Procedurile respective vor demara după expirarea mandatului meu de Președinte, la 23 decembrie curent”, a declarat Igor Dodon.

ULTIMA ORĂ // DECLARAȚIA Consiliului Republican al PSRM după ședința de astăzi

loading...

Comments are closed.