Declarație: Cu Maia Sandu președinte, ne așteaptă o situație destul de complicată

Maia Sandu, uratura politica, cea mai tare uratura, umbla cu uratul traditia de a umbla cu uratul, uratura 2020, uraturi noi, PAS, Partidul Actiune si Solidaritate, PAS, ACUM, blocul ACUM, PAS cu DA, Nastase, Kozak, Catana, Vitalie Catana, membrii PAS

Maia Sandu nu are susținere în Parlamentul de la Chișinău, de aceea ne așteaptă o perioadă destul de complicată. Președintele în exercițiu Igor Dodon a făcut această declarație pentru publicația rusă Komsomolskaia Pravda, după aflarea rezultatelor preliminare ale alegerilor prezidențiale, care o dau câștigătoare pe lidera PAS.

„Cred că ne așteaptă o situație destul de complicată. Important este acum să menținem stabilă situația economică, să continuăm proiectele sociale, să combatem pandemia. Toate acestea trebuie ținute sub control, iar aceste subiect le-am discutat astăzi cu premierul și președintele Parlamentului”, a spus Igor Dodon.

Igor Dodon a mai declarat că în politică trebuie să fii gata pentru orice scenariu, fie că pierzi sau câștigi alegerile.

„Dacă ești un politician serios, trebuie să iei în calcul orice variantă: fie câștigi, fie pierzi. Nimeni nu a așteptat un asemenea activism al diasporei, în restul totul merge conform planului”, a declarat președintele în exercițiu.

Acesta a mai spus că este gata să poarte consultări cu toate fracțiunile politice, inclusiv cu PAS și Maia Sandu.

“Suntem gata să ne întâlnim cu toți. Astăzi am avut o întrevedere cu PSRM, mâine cu democrații, după aceea PAS, PPDA. Trebuie să discutăm despre ce vom face în continuare. Colegii mă roagă să mă întorc la conducerea formațiunii. Cred că trebuie să ne mișcăm înainte”, a mai declarat Igor Dodon.

VIDEO // ”Fenomen misterios” în pădurea de la Căpriana, după alegerea Maiei Sandu în fruntea Republicii Moldova

Total
0
Shares
Total
0
Share