Editoriale

DECLARAȚIE // Despre deputații PAS: „Se plîng de ce pierd alegerile. De-atîta!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Încerc să identific cel puțin unul dintre deputații sau liderii partidului PAS (partid condus de Maia Sandu), care l-a condamnat pe consilierul său raional din Ocnița și pe unul dintre liderii de raion ai acestui partid, un profesor care îi numea pe bătrîni, pensionari idioți. Transmiteți vă rog linkul sau citatul, dacă cineva l-a văzut.

Am înțeles deja că Dodon este rău pentru fiecare reprezentant al acestui partid – aceasta este o luptă politică și o tactică de denigrare a adversarului. Dar ce legătură au pensionarii cu asta? Unii lideri și vicepreședinți apăra o persoană care a jignit sute de mii de cetățeni ai țării și intenționat întipărind această insultă în mintea fragilă a copiilor.

În ceea ce privește cuvintele la modă precum „hate speech”, pentru care mulți din PAS primesc sau au primit subvenții într-o formă sau alta pentru proiecte în diferite organizații neguvernamentale, în general tac. Acest lucru este pentru fraieri. Apropiaților tăi le e permis orice discurs de dragul unor obiective mărețe. De exemplu, PAS are un deputat care conduce Comisia parlamentară pentru drepturile omului. Drepturile omului? Drepturile pensionarilor? Nici cel mai mic regret cu privire la cele spuse. Iar asta înseamnă aprobare.

În orice situație, nu numai faptul sau acțiunea sunt importante, ci reacția la ceea ce s-a întîmplat. Iar reacția vorbește de la sine. Apoi se plîng de ce pierd alegerile. De-atîta!

loading...

Comments are closed.