Alte știri

DECLARAȚIE // PCRM și PSRM au gestionat multe situații de criză, iar PAS ce a făcut în afară de rapoarte lui Soros

Pinterest LinkedIn Tumblr

Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor dispune de cadre cu o experiență foarte mare de a conduce un stat, îndeosebi în condițiile de criză. Declarația aparține liderului PSRM, Igor Dodon, transmite Telegraph.md

Dodon menționează că în cadrul blocului sunt deja doi foști șefi de stat, unul cu două mandate și altul cu un mandat, ceea ce deja presupune experiență în conducerea țării.

În același timp, Igor Dodon evidențiază că adversarii săi din PAS au cunoștințe doar în activitate de ONG-iști, finanțați din exterior.

„Dvs faceți comparație, echipa PSRM-PCRM și echipa reprezentată de PAS, unde marea majoritate nu a activat decât în ONG, a primit bani de la americani și europeni pentru că scriu rapoarte cuiva. Acum vreți să le dați acestora să gestioneze situația în țară? Vă dați seama ce riscuri sunt? Noi avem experiență, știm cum să ieșim din diferite situații, împreună cu dl Voronin și Zinaida Greceanîi în 2008 am gestionat inundațiile. Am gestionat anul trecut COVID-ul. Ce au făcut ei în afară de rapoarte lui Soros? Vedeți experiența unei echipe și experiența altei echipe”, a declarat Dodon, în cadrul emIsiunii „Igor Dodon răspunde”

Citește și: VIDEO // Cum s-au împăcat Vladimir Voronin și Igor Dodon. Răspunsul liderului socialist

loading...

Comments are closed.