Politică

Declarație: Politicul moldovenesc trece printr-o perioadă turbulentă și e nevoie ca toți liderii să se consolideze împotriva mafiei lui Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Politicul moldovenesc trece printr-o perioadă turbulentă și e nevoie ca toți liderii să se consolideze împotriva mafiei lui Plahotniuc.  De această părere este liderul Mișcării Naționale Voievod, Nicolae Pascaru.

El a menționat că înregistrarea video în care președintele Igor Dodon apare discutând cu Plahotniuc este o făcătură, făcută publică cu intenția de a-l denigra pe șeful statul.

„Ei încearcă să inducă în eroare a opinia publică. Vedem că în acel video, Plahotniuc și mafia lui încearcă să-l șantajeze pe președintel țării, este un fake care de fapt nu demonstrează nimic. Nimeni nu poate să demonstreze că în pachet erau bani, în al doilea rînd președintele țării nu a luat acel pachet. Este un spectacol de prost gust al lui Plahotniuc care cuprinde toate aceste procese de șantajare, umilire, presiune”, a menționat Pascaru.

Potrivit lui Pascaru, clasa politică trebuie acum să dea o ripostă tuturor jocurilor politice din culise și să nu admită sub nicio formă revenirea lui Vlad Plahotniuc în viața politică a țării.

„Toți copoii ăștia de acasă care îl slujesc pa Plahotniuc iar au dat-o în bară, inclusiv Candu care încearcă să maniuleze opinia publică. Acum toată clasa politică trebuie să consolideze împotriva mafiei lui Plahotniuc, să înțeleagă că dacă omul cela revine acasă distruge tot ce e legat de politicul moldovnesc, nu are iportanță dacă e Maia Sandu, Năstase. E momentul potrivit pentru a scoate mafia din țară”, a adăugat el.

„Lumea înțelege realitatea, vorbim de mafia lui Plahotniuc construită încă în 2009, acum toți au rămas fără treucă la putere, fără scheme, fără susținere în Moldova și fac tot posibilul pentru a se reîntoarece la guvernare, dar nu le va ieși. Președintele joacă acum un rol istoric pentru că ia asupra lui toată presiunea politică care există, așa cum a făcut-o și anul trecut cînd l-a fugărit pe oligrahul Plahotniuc din țară”, conchide Nicolae Pascaru.

Citește și: Igor Dodon afirmă că Șor și Plahotniuc cumpără deputații din Parlament pentru ca Guvernul să nu poată întoarce Aeroportul în gestiunea statului

loading...

Comments are closed.