Politică

Igor Dodon afirmă că Șor și Plahotniuc cumpără deputații din Parlament pentru ca Guvernul să nu poată întoarce Aeroportul în gestiunea statului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scopul oligarhilor Vlad Plahotniuc și Ilan Șor este să cumpere cât mai mulți deputați, pentru a distruge majoritatea parlamentară.

Astfel, cred ei, guvernarea nu va putea întoarce Aeroportul în gestiunea statului. Declarația a fost făcută de președintele țării, Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni la ACCENT TV.

„De ce credeți că e cheltuiesc atâția bani pentru a cumpăra deputații? O fac pentru a câștiga din timp, ca Guvernul să nu reușească să reîntoarcă Aeroportul cetățenilor. După ce vor avea un număr necesar de deputați, să înceapă negocierile cu noi, cu ceilalți”, a spus președintele.

Precizăm că statul va declanșa procedura de insolvabilitate față de Avia Invest, companie concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău. Anunțul a fost făcut, luni, 18 mai, de premierul Ion Chicu, după ședința cu președintele țării, Igor Dodon și speakerul Zinaida Greceanîi.

Citește și: Declarație: Probabilitatea ca Vlad Plahotniuc să fie extrădat din SUA este foarte mare

loading...

Comments are closed.