Alte știri

DECLARAȚIE // Sergiu Sîrbu a vrut să adere la PSRM cu cuvintele „Ne predăm”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cred că e pozor. O bătaie de joc față de Parlament și de cetățeni”, a declarat președintele Igor Dodon, transmite Telegraph.md, cu referire la Noi.md

Declarația vine în legătură cu ultimele schimbări din Parlamentul R. Moldova și plecările deputaților de la un partid la altul.

Cu toate acestea, Dodon a declarat că anterior, cei de la Pro Moldova au încercat să adere la Partidul Socialiștilor cu cuvintele „Мы сдаемся”.

„Sergiu Sîrbu ne-a sunat și a spus că vrea să treacă la noi, ei erau gata să vină la noi fără bani, fără nimic. Spuneau că sîntem un partid de perspectivă”, a declarat acesta în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”.

În acest sens, în legătură cu aceste plecări a deputaților, președintele a declarat că vrea să pună capăt turismului politic și să modifice Constituția, așa cum au propus ieri cei de la PSRM.

„Știu că o să sară în cap diferiți experți și o să spună că nu se poate, dar să cumperi deputați cu „pucioku” se poate și nimeni să nu observe?”, se întreabă președintele.

Citește și: Igor Dodon, despre paza şi protecţia lui Ştefan Gaţcan: „I-am spus: pe cât trebuie? Poftim.”

loading...

Comments are closed.