Politic

Igor Dodon, despre paza şi protecţia lui Ştefan Gaţcan: „I-am spus: pe cât trebuie? Poftim.”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon spune că regretă ce s-a întâmplat pentru că Ştefan Gaţcan „şi-a şifonat destul de tare imaginea” şi pentru că „s-a dat înduplecat/şantajat şi a făcut acel pas câteva zile în urmă”, tansmite Telegraph.md, cu referire la TVR Moldova

De altfel, Igor Dodon spune că nu a discutat cu Ştefan Gaţcan, însă „înţelege emoţiile unor colegi din PSRM”, dar nu agreează gestul cu coroana, care a fost adusă de socialişti la clinica privată fondată de Ştefan Gaţcan.

Legat de dispariţia lui Ştefan Gaţcan, Igor Dodon spune că preşedintele fracţiunii PSRM i s-a adresat pentru a asigura paza de stat a lui Ştefan Gaţcan.

„I-am spus: pe cât trebuie? Poftim. A avut nevoie de pază de stat, dar doar până la frontieră. Din câte cunosc eu, SPPS,c are a fost lângă el, dumnealui a spus că vrea suport doar până la ieşirea din ţară. Împreună cu soţia, copii, el a decis să părăsească din ţară”.

Ce ţine de acuzaţiile celor din Pro Moldova, precum că Ştefan Gaţcan a fost forţat să iasă din ţară, Igor Dodon spune că sunt aberaţii.

Citește și: Parlamentul este văzut de președinte ca o „stână de oi”: Unica soluție – alegerile anticipate

loading...

Comments are closed.