Demisiile se țin lanț la PAS. Liliana Nicolaescu-Onofrei a renunțat la mandatul de deputat

Demisiile se țin lanț la PAS, Liliana Nicolaescu-Onofrei a renunțat la mandatul de deputat, partidul actiune si solidaritate maia sandu, blocul acum nastase maia sandu, alianta acum psrm, guvernul sandu, 

După ce astăzi premierul Maia Sandu și-a depus demisia din funcția de parlamentar, și ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei, a scris cererea de demisie din funcția de deputat.

Liliana Nicolaescu-Onofrei a ajuns în Parlament pe lista Blocului PAS-DA. Respectiv, fotoliul de deputat ar urma să îl ocupe următorul candidat de pe lista Blocului ACUM, care figurează pe poziția nr. 22 – Sergiu Cataranciuc. Acesta este profesorul universitar și totodată membru al Platformei DA.
 
Tot astăzi, și Maia Sandu și-a depus mandatul de deputat. Pentru că lidera PAS a ajuns în Parlament pe circumscripția uninominală din diasporă, în această circumscripție vor fi organizate alegeri parlamentare noi, pentru a fi ales un nou deputat.
 

La fotoliul din Parlament ar urma să renunțe și Andrei Năstase, actual ministru de Interne. Pentru că și acesta a obținut mandatul de deputat în circumscripție uninominală, locuitorii din suburbiile mun. Chișinău urmează să își aleagă un nou deputat.

Amintim că Maia Sandu, Năstase și Nicolaescu-Onofrei au ajuns miniștri după ce blocul ACUM a făcut alianță cu PSRM pe 8 iunie, votând-o pe Zinaida Greceanîi Președinta Parlamentului. Coaliția de guvernare a fost creată cu implicarea vicepremierului rus Dmitri Kozak, de aici și alianța lor a căpătat denumirea de Alianța Kozak.

Alianta ACUM-PSRM, ACUM-PSRM, ACUM, PSRM, Igor Dodon, procuror european, Maia Sandu, Andrei Nastase, Guvernul Sandu, Guvernul condus de Maia Sandu, promisiuni electorale, Maia Sandu cedeaza in fata lui Dodon, fara procuror european

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share