Politic

Democratul Alexandru Jizdan a avut o întrevedere cu veteranii de pe platourile Coșnița, Ustia și Cocieri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Secretarul general al Partidului Democrat din Moldova, deputatul Alexandru Jizdan a avut o întâlnire cu veteranii de pe platourile Coșnița, Ustia și Cocieri, transmite Telegraph.md, cu referire la Provincial.md

„Am discutat despre posturile instalate ilegal pe teritoriul Republicii Moldova.

Nimeni alții mai bine decât veteranii nu pot să ne spună despre prețul pe care l-a plătit Moldova în anul 1992, tocmai de asta la dialog am fost împreună cu Domnul deputat Leucă, cel care a luptat la Nistru și care știe despre sacrificiu și patriotism. M-am convins că aceste acțiuni ale liderilor de la Tiraspol, în mod agresiv și sfidător atentează la securitatea statului, iar veteranii sunt îngrijorați de această situație.

Oamenii nu pot circula liber în această zonă, iar acest lucru îngrijorează. Am promis că împreună vom rezolva problema, chiar dacă despre aceste riscuri, unii politicieni preferă să tacă, să nu acționeze, iar asta ar putea genera probleme destul de mari pentru țara noastră.

De acum încolo, procesul de eliminare a acestor puncte de control ilegal este ireversibil”, a scris Jizdan, pe o rețea de socializare.

Citește și: Vlad Plahotniuc a fost inclus în lista celor mai corupți 84 de oameni din lume

loading...

Comments are closed.