Alte știri

Deputat: Candu-Sandu-Plaha- Șor au blocat inițiativele sociale care veneau cu o susținere considerabilă pe anumite domenii

Pinterest LinkedIn Tumblr

”Deja a doua zi consecutiv noua coaliție formată Candu-Sandu-Plaha- Șor au blocat inițiativele sociale care veneau cu o susținere considerabilă pe anumite domenii. Noi ne-am dorit mărirea salariului cu 30% pentru 47 000 de angajați din domeniul medical, iar PAS-ul doamnei Sandu, cei din PPDA a lui Năstase, Candu cu gașca lui și respective Șor, au considerat că ei nu merită și au blocat această majorare”, a declarat deputatul socialist Grigore Novac.

”Noi ne-am dorit și încă dorim să alocăm 100 milioane lei pentru agricultori, deoarece ei se confruntă cu seceta și alte problem mari, însă cei menționați mai sus au considerat că trebuie de blocat ajutorul pentru agricultori”, a mai notat socialistul.

”A fost propus și alocarea a cite 700 lei pentru 660 000 de cetățeni nevoiași și care se află în dificultate, iar Sandu – Candu – Plahotniuc – Șor și chiar cei a lui Năstase au considerat că trebuie blocat și că acești cetățeni nu merită.

A fost propus să fie alocate 50 milioane lei drept suport pentru întreprinderile mici, iar cei menționați mai sus la fel au blocat cu părere de rău.

Toate acestea am propus două zile la rând, ieri și azi, sperând că măcar azi Maia Sandu și Andrei Năstase nu vor face jocul lui Plahotniuc și Șor, dar nu a fost să fie… Să știți că oamenii o să vă taxeze dur pentru aceste acțiuni împotriva propriului popor deoarece ați preferat un pact cu diavolul dar nu cu cetățenii acestei țări”, a mai scris deputatul.

DECLARAȚIE // Singurul deputat care a avut curajul să plece singur de la PDM-ul lui Plahotniuc, a primit 15 ani de închisoare

loading...

Comments are closed.