Alte știri

Deputat PSRM: ”PAS doar în cuvinte este pentru pacea interetnică, dar de fapt incită la ură etnică”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Interesant, toți deputații PAS împărtășesc cerința susținătorului Maiei Sandu despre scăparea de ”jidani și țigani”? – se întreabă retoric deputatul PSRM, Nichita Țurcan, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

PAS strigă despre o lume prietenoasă și multiculturală, dar de facto locuitorii Transnistriei sunt numiți ”separatiști” și iată la întâlnirea cu președintele cer să scape Moldova de ”jidani și țigani!”. Sandu, ca răspuns la observația susținătorului, a clarificat doar că va lupta împotriva corupției și nici măcar nu i-a reproșat bărbatului incitarea la ură și incitarea la dușmănie interetnică. Apropo, susține Radu Marian ideea de a ”scăpa Moldova de jidani și țigani”? –  a scris Țurcan, într-o postare pe Facebook.

Sandu, ca răspuns la observația unui susținător, a clarificat doar că va lupta împotriva corupției și nici măcar nu i-a reproșat bărbatului incitarea la ură și incitarea la dușmănie interetnică. Apropo, susține Radu Marian ideea de a „scăpa Moldova de evrei și țigani”? – a scris Turcan pe rețeaua de socializare.

Citește și: Care sunt scopurile Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor din aceste alegeri parlamentare

loading...

Comments are closed.