Politic

Deputat: ”Vreau să cred sincer că Maia Sandu este îndrăgostită și are cui face declarații de dragoste”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi este Ziua îndrăgostiților, ziua când oamenii fac declarații de dragoste, oferă cadouri, își arată afecțiunea față de cei pe care îi iubesc. Nimeni nu iubește cu de-a sila, nimeni nu poate fi obligat să iubească. Dragostea e un sentiment pur, care înseamnă, în primul rând, capacitatea de a-i vrea binele necondiționat persoanei la care ții, a scris deputatul Ilan Șor pe pagina sa de pe Facebook, continuând cu fraza: ”Vreau să cred sincer că Maia Sandu este îndrăgostită și are cui face declarații de dragoste”.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Vreau să cred sincer că Maia Sandu este îndrăgostită și are cui face declarații de dragoste. A iubi înseamnă a dărui, nu de a cere iubire. Atunci când cineva cere iubire și uită s-o ofere, nu se mai numește iubire, ci egoism.

Din păcate, asta face Maia Sandu cu poporul. Președintele așteaptă iubire necondiționată, fără să ofere în schimb afecțiune. Răceala, nepăsarea, tăcerea, ignoranța duc într-o singură direcție: spre despărțire. Iar toate despărțirile dor. Să-ți iubești poporul care te-a ales este cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă un președinte. Iar să-l ignori și să-l desconsideri este cel mai mare păcat.

Atunci când oamenii te iubesc, însă simt că nu sunt iubiți, încep mai întâi să se dezamăgească. După dezamăgire vine ura, după care nepăsarea și apoi uitarea. Iar după uitare nu mai este nimic. Odată pierdută, dragostea nu mai poate fi reanimată. Asta trebuie să înțeleagă Maia Sandu”, a scris Șor.

loading...

Comments are closed.