Politic

Deputata Arina Spătaru spune că s-a tratat de COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputata Arina Spătaru, una dintre cei trei parlamentari care au fost testați pozitiv la coronavirus, a anunțat că s-a vinecat. Parlamentara din fracțiunea Platformei DA spune că a făcut testul repetatat la COVID-19 și acesta a ieșit negativ, relatează Telegraph.md, cu referire de TV8.md

„Prieteni, permiteți-mi să vă spun un mare mulțumesc pentru mesajele voastre de încurajare, de susținere și pentru faptul că ați fost alaturi de familia noastră în aceste zile. Mă bucur că ne- am regăsit cei, care am ales sa ne tratăm acasă de Covid-19 și apreciez faptul că v am fost de folos cu articolele scrise la acest subiect. Ne rugăm pentru sănătatea dumneavoastră, a tuturor și, desigur, a familiilor dumneavoastră!

Mulțumesc frumos medicilor, celor, care astăzi sărbătoresc ziua lor profesională și mă închin devotamentului și abnegației dumnealor.
Ați demonstrat că puteți face minuni la distanță, dragi doctori! Haideți să le trimitem mesaje de gratitudine medicilor noștri, fiecărui în parte, în privat. Ei au nevoie sa se simtă importanți în viețile noastre. Ei merita să știe că noi îi respectăm și îi iubim. Iar istoria familiei noastre să vă fie o dovadă, că totul va fi bine”, a comentat deputata pe pagina ei de Facebook.

Anterior, reprezentanții Legislativului au confirmat că printre deputații testați pozitiv la coronavirus este și deputatul democrat Eugeniu Nichiforciuc și socialistul Vladimir Mîzdrenco.

Numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus în Moldova este de peste 13 mii. Până azi, s-au vindecat circa 7800 dintre pacienți.

Citește și: Igor Dodon a oferit detalii despre vizita sa în Fedrația Rusă. Ce va negocia președintele

loading...

Comments are closed.