Alte știri

Deputați ai Blocului ACUM nemulțumiți de aparațiile lui Usatîi la JurnalTV: „Indivizi corupți, vânduți, bandiți, interlopi se plimbă seară de seară pe la TV”

Pinterest LinkedIn Tumblr

În contextul declarațiilor lui Renato Usatîi, prin care susținea că Igor Dodon ar fi achitat în prezidențiale doi candidați spoiler cu inițialele V.I. și A.N., deputatele Maria Ciobanu și Inga Grigoriu se arată dezamăgite de postul Jurnal TV că l-ar fi invitat pe liderul Partidului Nostru, transmite Telegraph.md, cu referire la Paranteze.md

„Și la case mai mari, cu adevărat democratice, campaniile electorale sunt o mizerie, nu dezbateri, competiție pe programe, oferte, idei, dar la noi chiar este ca la nimeni! Indivizi corupți, vânduți, bandiți, interlopi se plimbă seară de seară pe la Tv. De ar veni mai repede ziua izbăvirii… Stingeți lumina până luni!” a scris Maria Ciobanu, deputat în fracțiunea Platformei DA, ajunsă în parlament pe listele Blocului ACUM.

Și Inga Grigoriu s-a arătat dezamăgită de prestația moderatorului emisiunii „Secretele Puterii” de la JurnalTV, Alex Cozer, care l-a avut invitat ieri seara, 11 noiembrie, pe liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

„Nu știu, nu am privit, dar îmi amintește de celebra întrebare: „Și tu, Brutus?” Dar, nu mor caii când vor câinii!” scrie Grigoriu pe o rețea de socializare.

Deputata a atașat și o poză în care apare liderul Platformei DA, Andrei Năstase și prezentatorul TV, Alex Cozer.

Reacția staff-ului electoral al lui Igor Dodon referitor la declarațiile lui Usatîi: „Oricine poate desena astfel de tabele, în care să includă nume și orice sumă dorește”

loading...

Comments are closed.