Politic

Deputatul Ilan Șor: ”Datorită insistențelor noastre, oamenii nu vor mai trebui să prezinte certificatul COVID-19 la intrarea în spațiile publice închise”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor declară că salută decizia Comisei pentru Situații Excepționale de a relaxa măsurile anti-COVID-19, după ce, săptămâna trecută reprezentanții partidului său au cerut anularea tuturor restricțiilor, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Șor spune că chiar dacă întârziată această decizie este binevenită pentru că va facilita nivelul de trai al cetățeanului în actualele condiții de criză.

Comisia pentru Situații Excepționale a luat ieri decizia de a relaxa măsurile anti-COVID-19. Deși întârziată, decizia a fost luată după ce, săptămâna trecută, Partidul „ȘOR” a cerut anularea tuturor restricțiilor.

Astfel, datorită insistențelor noastre, oamenii nu vor mai trebui să prezinte certificatul COVID-19 la intrarea în spațiile publice închise din țară și vor putea organiza, fără limitări și restricții, evenimentele de familie, precum nunți, botezuri sau cumetrii.

Am primit sute de mesaje de mulțumire din partea oamenilor, care pot respira ușurați și își pot organiza viața fără limitări, după doi ani de pandemie.

Această decizie, așa cum am menționat și în scrisoarea adresată de către Partidul „ȘOR” Comisiei pentru Situații Excepționale, vine ca o gură de aer proaspăt și pentru sectorul HoReCa. Restaurantele, hotelurile, teatrele, sălile de cinema vor putea funcționa în regim normal și își vor putea reveni încet din criza care a lovit acest sector important al economiei noastre.

Din păcate, criza care a lovit cetățenii Republicii Moldova nu a trecut, iar guvernarea trebuie să ne asculte în continuare și să intervină pentru a sprijini oamenii. Ne referim, în primul rând, la reducerea TVA și accizelor la carburanți, deoarece benzina și motorina continuă să se scumpească.

Prieteni, vom lucra în continuare pentru oameni și vom fi cu ochii pe autoritățile statului pentru a le cere să pună în capul mesei interesele oamenilor. Aceasta este misiunea Partidului „ȘOR” și nu ne vom abate niciun pas de la ea”, a scris Ilan Șor, într-o postare pe Facebook.

loading...

Comments are closed.