Politică

Deputatul Sergiu Sîrbu a fost din nou alungat de la ședința Consiliului Suprem de Securitate

Pinterest LinkedIn Tumblr
Deputatul din cadrul platformei „Pentru Moldova”, Sergiu Sîrbu a fost din nou dat afară de la ședința de astăzi a Consiliului Suprem de Securitate, transmite Telegraph.md
Sîrbu a declarat că pe lângă cele două subiecte de pe ordinea de zi- situația pe piața financiar-nebancară și criza de la Calea Ferată din Moldova, acesta a propus și includerea încă a unui subiect – cazul răpirii judecătorului ucrainean, Mykola Chaus.
Însă, parlamentarul a fost somat să părăsească ședința din nou, din motivul conflictului de interese legat de piața de asigurări, asta chiar dacî Sîrbu a explicat că nu are nici un conflict de interese și nu există nici un act emis de ANI, în acest sens.
Astfel, Sârbu a declarat că, cel mai probabil nu va mai participa la ședințele ulterioare CSS, în semn de protest.
I-am transmis doamnei Sandu că înțeleg foarte bine că face acest lucru din răzbunare și din cauză că avem viziuni politice diferite și că, dacă mi-ar fi invocat acest argument ar fi fost mult mai credibilă și poate aș fi fost dispus să-l accept. Dar faptul că invocă inepții și recurge la tertipuri juridice nu-i face față poziției în care se află.
Am decis, așadar, să plec de la această ședință și, probabil, voi refuza, în semn de protest, să particip și la cele viitoare. În primul rând, acestea nu sunt altceva decât o farsă de doi bani, iar deciziile care se iau nu valorează nici cât o ceapă degerată și nu au nimic în comun cu rolul și menirea acestei instituții.
Apropo de cazul Ceaus. Dacă vreți să știți ce s-a decis vă spun: Maia Sandu a spus că, la finalul ședinței CSS, va fi audiat doar cineva de la Ministerul de Interne. De râs, dacă n-ar fi de plâns. Concluziile le faceți singuri.” a scris Sîrbu, într-o postare pe Facebook.
loading...

Comments are closed.