Alte știri

Detalii despre minora dispărută, la Ialoveni. Ar fi ținut calea spre Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Oamenii legii continuă căutările minorei de 14 ani, din localitatea Țipala, care în noaptea de 20 spre 21 iulie, ar fi fugit de acasă împreună cu un tânăr în vârstă de 19 ani, transmite Telegraph.md, cu referire la Deschide.md

Polițiștii au stabilit că în noaptea cu pricina, tânărul de 19 ani, ar fi comandat în prealabil un taxi și au mers împreună cu minora în orașul Bălți, însă încă nu au reușit să afle locul exact unde s-ar afla cei doi. Conturile fetei de pe rețele de socializare au fost șterse, iar telefonul ei, dar și cel al tânărului, sunt deconectate.

Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Ialoveni.

Totodată, potrivit unor oameni din localitate, deși tânărul de 19 ani din Orhei avea un loc stabil de trai, în ultima perioadă acesta ar fi locuit în unele case părăsite din localitatea Țipala.

Amintim că în dimineața zilei de ieri, 21 iulie, mama fetei, o femeie în vârstă de 34 de ani, a sunat la poliție și a comunicat că fiica sa de 14 ani, a luat mai multe haine din casă și a dispărut pe parcursul nopții.

Poliția din Ialoveni a stabilit că aceasta ar fi plecat de acasă însoțită de un tânăr de 19 ani, locuitor al orașul Orhei, cu care s-a cunoscut pe rețele de socializare.

Citește și: FOTO // O minoră de 14 ani este căutată de rude, după ce a urcat în mașina iubitului și a dispărut

loading...

Comments are closed.